Werkplaats

Onderhoud of reparatie van uw gazonmaaier doen wij in onze werkplaats. Ook voor andere tuinmachines o.a.kettingzagen onderhoud en slijpen.hakselaars,tuingereedschappen slijpen en vel andere tuingereedschap.

 

Gazonmaaiers:

Naast het verkopen van tuingereedschap dragen wij ook zorg voor onderhoud en reparatie van bijvoorbeeld gazonmaaiers. Natuurlijk ook voor het beste advies wanneer het over nieuwe gazonmaaiers gaat. Om uw gazon in de zomer goed te kunnen onderhouden is het noodzakelijk dat uw gazonmaaier in een goede staat is. Bij Postuma Doe het Zelf wordt in de eigen werkplaats uw gazonmaaier weer helemaal klaar gemaakt voor het nieuwe maaiseizoen.

Wanneer kunt u nu beter uw gazonmaaier een weekje missen dan in de winter als u toch niet hoeft te maaien? Indien u niet in de mogelijkheid verkeert om uw gazonmaaier te komen brengen, dan bieden wij u aan om deze op te komen halen bij u thuis. Om alles soepel te laten verlopen, kunt u ons op de contactpagina een bericht sturen, waarna wij contact met u opnemen wanneer we de maaier kunnen ophalen. Even bellen om een afspraak te maken mag natuurlijk ook.